Bands

Iedere speciale gelegenheid vraagt om muziek en muziek maakt iedere gelegenheid speciaal!

Van het gouden randje op een receptie tot de gangmaker op het personeelsfeest of de mooiste bruiloft.

Bij RXTR music kun je terecht voor de live muziek van de bovenste plank, voor elke smaak voor elke gelegenheid.

Onderstaande bands maken je feest compleet!

Sneaky G

Deze 10-mans formatie zet al jaren elke tent in Nederland op z’n kop! Of het nu gaat om een (bedrijfs)feest, een bruiloft, fesitval of kroeg. De energie en het plezier spatten ervan af. Met een vette mix van oude en nieuwe soul en danceclassics. Niet vreemd dat ze  steeds weer wordt teruggevraagd. Gegarandeerd de voetjes van de vloer en de handjes in de lucht. Waar wacht je nog op? Put on your dancing shoes!

Kaboom!

Ze knallen werkelijk van het podium! Allround performers die gaan tot het uiterste. Gepassioneerde en professionele muzikanten halen het beste in elkaar naar boven en geven alles wat ze in zich hebben. Van de ultieme rocksong, je favoriete popklassieker of een lekkere vette dansbeat. Alles komt voorbij. Dus… pak je luchtgitaar, gooi je haar los en geef je over aan Kaboom!

 

 

Maar… als het soms iets minder mag dan boek je gewoon Kaboom! XL (Xtra Light). Met een cajon in plaats van een drumstel. Dit betekent minder volume en meer ruimte voor je gasten. Kaboom! XL past overal.

Light maar toch VET.

Rikki & Friends

Op zoek naar akoestische muziek voor de personeelsborrel, een (afscheids)receptie of een intiem feestje in je huiskamer of tuin? Onder de naam Rikki & … verzorgen we optredens op maat voor elke gelegenheid. Van een duo tot een 5-mans formatie, alles is mogelijk. Bekende, lekker in het gehoor liggende muziek die je vanzelf gaat meezingen. Geen ruimte of gelegenheid is ons te gek, wij zorgen overal voor de juiste sfeer!